Vårbergs Bil

Säljer, byter och köper begagnade bilar i toppskick

Biltvätt

tvättar bil

VI TAR HAND OM DIN BIL – BÅDE PÅ IN- OCH UTSIDAN

Vi kan även erbjuda kompetent biltvätt, rekond, polering och vaxning av bilar.

Förr eller senare blir din bil smutsig och behöver tvättas. Då kan du med glädje vända dig till oss – vi utför kvalitetsarbeten när det handlar om tvätt, polering, rekond, vaxning med mera.

Kom in till oss och låt oss ta hand om din bil och ge den ny glans. Att hålla bilen i gott skick handlar inte bara om det estetiska, utan förlänger även livslängden på bilen, i och med att rost och annat slitage. En biltvätt sparar på det sättet in pengar för dig i långa loppet. Att en fräsch skinande bil ger ett gott intryck skadar förstås inte heller.

Vi kan tvätta din bil effektivt och snabbt, utan att kompromissa med resultatet. Vi erbjuder både in- och utvändig biltvätt. Där ingår dammsugning, schamponering, samt givetvis traditionell utvändig tvätt med mijövänliga rengöringsmedel.

Polering, rekond och stortvätt

Vi kan även polera din bil. Med hjälp av kvalitetsmaterial kan vi ta bort tvättrispor och andra skavanker i lacken.

Om du har planera på att sälja bilen så kan vi hjälpa dig med en grundlig rekond. Detta innebär en riktigt grundlig rengöring av både in- och utsida av bilen. Kan höja värdet på bilen på ett väsentligt sätt. 

Vi kan även erbjuda en stortvätt. Där ingår alla våra olika tvättjänster ett stor paket som utförs på en dag: in- och utvändig tvätt, rekord, polering, vaxning, fälttvätt och motortvätt.

 

Välkommen! Vi köper, säljer och byter begagnade bilar.